Pretraži ovaj blog, web, moje poveznice i preporučene stranice

Lijepa naša Hrvatska...

14 veljače 2008

Partizanski svrab


Prenosim sa:

Index.hr Forum (11.2.2008 autor: El.Presidente)



Kako izvještava HINA, hrvatska policija je oko godinu dana tajno(!) provodila antikorupcijske akcije Dijagnoza 1 i Dijagnoza 2 kako u splitskoj i osječkoj bolnici, tako i HZZO-u, a svrha nenajavljenog posjeta je pretres svih vojnih i civilnih slučajeva koji se odnose na otvaranje bolovanja, odlazak u mirovinu, dijagnoze invaliditeta te posttraumatskog stresnog poremećaja (PTSP).
Kako je nedavno predsjednica SABA mudro primijetila, takve tajne akcije policije podsjećaju na ustaške progone (budući da valjda u svakoj naprednoj demokraciji policija organizira javnu debatu o progonu počinitelja kaznenih djela), očekujem od "hrvatskih antifašista" predvođenih predsjednikom Stjepanom Mesićem oštru osudu takve svirepe policijske prakse.

A ja velim - zanimljivo - "svak` se češka tamo gdje ga svrbi". Odnosno, EL Presidente bi bio u pravu kada bi se udruge branitelja, dragovoljaca i stradalnika bunile protiv akcija Uskoka. Ipak, simptomatično je to što El Presidente piše. Baš u kontekstu svraba. Partizanskog...

Nema komentara: