Pretraži ovaj blog, web, moje poveznice i preporučene stranice

Lijepa naša Hrvatska...

26 travnja 2008

NE NAPUŠTAJTE NAS, ČUVAJTE NAS I NADALJE!!!


Dobro i radosno jutro, svim hrvatskim braniteljima !!!
Kada vas pate noćne more, nemojte dizati ruku na sebe i oko sebe. Iz svake poteškoće postoji izlaz. Nije sramno osjećati tegobe i patiti uslijed svega što ste prošli i proživjeli. Čim osjetite i malo zrnce , koje bi moglo prerasti u totalni nemir, zatražite na vrijeme pomoć.
Lijepo vas molim, nemojte promišljati da ste sami , da su vas svi zaboravili i napustili u ovoj našoj tugom i jadom napaćenoj zemlji. Je, nažalost ima ih mnogo kojima savršeno odgovara da što više vas digne ruku na sebe. Nemojte klonuti duhom i odustajati od vlastitog života, to nije jedino moguće rješenje. U ime svih onih koji cijene vašu patnju i žrtvu, ustanite još jednom hrabro u osobnim teškoćama u obranu vlastitih života .
Svi mi trudimo se suosjećati sa Vašom patnjom, volimo vas i želimo da ste danas i u sve buduće dane s nama i oko nas. Tko nam je darovao radost slobode, ako ne svi vi. Ako nas napustite svi, naša radost će se ugasiti. Još, jednom, lijepo vas molim, ne odričite se ni pod koju cijenu cijenu vlastitog života , na vrijeme zatražite pomoć. Kad god osjetite slabost, stručna riječ, lijek, i Božja riječ će vam pružiti potrebni oslonac.
Neka vas sve, dragi Bog blagoslovi i čuva od svakog zla , ma gdje bili !!!

1 komentar:

Gracena kaže...

Pozivamo Vas na tribinu na temu :

"Problemi branitelja oboljelih od PTSP-a"

Koja će se održati 27.05.2008.godine (utorak) s početkom u 17,00 sati na Tribinama grada Zagreba, Kaptol 27, u organizaciji: UHBL PTSP Grada Zagreba, ZBUDR Grada Zagreba .
Gosti na tribini su : profesor doktor Tomislav Ivančić , dr. Herman Vukušić spec.-psihijatar , g.Tomo Bogović , Uprava za pravne poslove MOBMS .

Hvala na odazivu!

Predsjednik UHBL PTSP Grada Zagreba

Ivan Tolić