Pretraži ovaj blog, web, moje poveznice i preporučene stranice

Lijepa naša Hrvatska...

19 travnja 2008

JE LI BOG UMIJEŠAO SVOJ PRST ILI ......?



Američki časnici brane Gotovinu?

Američko ministarstvo obrane dalo je zeleno svjetlo svojim časnicima da stupe na stranu obrane hrvatskih generala u Haagu . Taj zahtjev podnijela je obrana generala Ante Gotovine. Ne zna se sa sigurnošću jesu li odobrenje Pentagona potaknuli posjet američkog predsjednika Georgea W. Busha Hrvatskoj i pozivnica u NATO, javlja Hrvatska televizija. Svjedočenja Richarda Herricka i Johna Sadlera mogla bi značiti preokret u procesu hrvatskim generalima Gotovini, Markaču i Čermaku. Jedan od krunskih svjedoka u slučaju, zbog poznavanja prilika u Hrvatskoj, mogao bi biti Ivan Šarac, zamjenik vojnog izaslanika u Američkom veleposlanstvu u Zagrebu.

HRT/tportal.hr , objavljeno 17.04.2008.


Konačno da su se sjetili oglasiti. Jer , svima nam je dobro poznato da su predstavnici najveće političke i najjače vojne sile na svijetu bili upoznati sa akcijom "OLUJA "1995 god, te da tek nakon njihovog odobrenja i suglasnosti, vojne i redarstvene jedinice RH su stupile u akciju oslobođenja dijela hrvatskog teritorija zaposjednutog od strane lokalnih pobunjenika srpske etničke manjine , potpomognutih vojnim jedinicama iz sastava jedinica bivše JNA , te pripadnicima razno-raznih formacija "teritorijalne obrane" iz susjedne nam države Srbije.

Ne samo upoznati, nego su bili neposredno uključeni, jer su cijelo vrijeme dok je akcija trajala, sa strane nijemo "nadgledali" tok akcije , prateći budno krajnji ishod akcije. Svima nam je također poznato da su pripadnici etničke srpske manjine bili prije same akcije javno pozvani da se ograde od "pomoći sa strane" , te da ih nitko iz RH ne istjeruje i ne želi prisiliti da napuste vlastite domove . Čak što više , dana im je i vremenska mogućnost da odluče žele li prihvatiti RH kao svoju Domovinu i nastave graditi zajednički suživot sa hrvatskim narodom i svim ostalim pripadnicima etničkih manjina .

Stoga smatram da je moralna dužnost i obveza da se Američko ministarstvo obrane oglasi i svojim učešćem doprinese , kako bi se slučaj okrivljenih hrvatskih generala pred međunarodnim Sudom u Haagu što prije okončao i istina o ocjeni karaktera vojne akcije od strane vojnih jedinica RH konačno isplivala na vidjelo.


Nema komentara: